Beşiktaş'ın kaleci antrenörü Marjan Mrmic'ten Vida açıklaması: "Vida oynamadığı için..."

Beşiktaş'ın kaleci antrenörü Marjan Mrmic'ten Vida açıklaması: "Vida oynamadığı için..."

Beşiktaş kaleci antrenörü Marjan Mrmic, Hırvat basınına Vida ve şampiyonluk hakkında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in teknik heyetinde kaleci antrenörlük görevi yapan Marjan Mrmic, Hırvat basınına verdiği röportajında şampiyonluk yarışı ve Vida hakkında konuştu. Mrmic, Beşiktaş'ın yenilerinden Domagoj Vida'nın az süre almasıyla ilgili kısa bir değerlendirme yaptı.

Vida'nın savunmada önemli rakipleri olduğunu söyleyen Marjan Mrmic, başarılı oyuncunun oynamamasına rağmen Dünya Kupası kadrosunda olacağını ''Vida'nın Beşiktaş'ta çok güçlü rakipleri var. Pepe, Medel, Tosic... Çok kaliteli isimler. Tabii ki Vida oynamadığında mutsuz. Onun kalitesi bulunduğu her takımı güçlendirecek seviyede. Oynamasa bile ben Dünya Kupası'nın onun adına şüphede olduğunu düşünmüyorum. Vida her zaman hazır durumda. Ben %100 kupada izleyeceğimizi düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan Mrmic, ''Ligin sonu gergin geçecek. Galatasaray'ın zorlu bir fikstürü var. Bizimle de oynayacaklar. Quaresma'nın da cezası sona erdi. Artık daha güçlü olarak devam edeceğiz. Üst üste 3. şampiyonluğu kazanmak için gerekli hırsımız var. Bunu başaracağımıza inanıyorum'' dedi. (Sporx)

Etiketler :