Beşiktaş'ın kalesi emin ellerde!

Beşiktaş'ın kalesi emin ellerde!

Devre arası forvet, ön libero, 10 numara, sağ bek ve stoper transferi yapan Beşiktaş’ta kaleye transferin gündeme dahi gelmediği ifade edilirken Güneş’in yönetime Mert ve Ersin’e güvendiği, genç kaleciler Utku ve Emre’in de göreve hazır olduğu söyledi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’de 14. haftada oynanması gereken ancak Taksim’deki bombalı saldırı nedeniyle ertelenen maçta Antalyaspor ile yarın karşılaşacak olan Beşiktaş güçlenen kadrosuyla ligin geri kalanına umutlu bir başlangıç yapmak istiyor. Devre arasında forveti Vincent Aboubakar, ön libero bölgesini Amir Hadziahmetovic, 10 numarayı Alexandru Maxim, sağ beki Onur Bulut, savunmayı da Omar Colley ile takviye eden Kartal sadece solunu ve kalesini güçlendirmedi.

Planlamada kaleci transferi yok

Sol bekte Masuaku ve Umut Meraş’a güvenen, sol kanatta ise N’Koudou ayrılmadığı için Transfer yapamayan Beşiktaş’ta devre arası yapılan planlamalarda kaleci transferinin gündeme bile gelmediği ortaya çıktı. Bunun en önemli nedeni ise teknik direktör Şenol Güneş’in sakatlığının ardından kaleye geçen tecrübeli eldiven Mert Günok’a da sezonun ilk haftalarında görev yapan genç file bekçisi Ersin Destanoğlu’na duyduğu güven. (Hürriyet)