"Beşiktaş'ın, kendi bütçesiyle yapabileceği en iyi transfer Mensah''

"Beşiktaş'ın, kendi bütçesiyle yapabileceği en iyi transfer Mensah''

Spor yorumcuları Kartal Yiğit ve Nevzat Dindar, Beşiktaş'ın Mensah transferini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Asist Analiz yorumcuları Kartal Yiğit ve Nevzat Dindar, Beşiktaş'ın Bernard Mensah transferini değerlendirdi. İşte Dindar ve Yiğit'in değerlendirmeleri;

"GELMEK İSTEYEN ADAMI ALAMADIN"

Nevzat Dindar: ''Gelmek isteyen adamı Galatasaray alamıyorsa; daha da vahim bir durum. Galatasaray'da para var ama maalesef iş bitiriciliği söz konusu değil.

Yöneticilik; iş bitiricilik ve bir sanattır. Ben bir muhabirin sorması gereken soruyu sordum. Başkan cevaplamadı. Mert Hakan 1, Kaan Ayhan 2, Mensah 3, Galatasaray bunları transfer edemedi."

"Beşiktaş'ın transferi 19.05'te açıklaması, Beşiktaş'a ne kazandırdı? 19.05 unutulmaz. Yarın size de 19.03'te bir hatırlatma yaparlar."

''BEŞİKTAŞ'IN EN İYİ TRANSFERİ MENSAH''

Kartal Yiğit: ''Transfer açıklamalarında kırıcı olmamak lazım. Mensah'ı Beşiktaş uzun süredir istiyordu. Beşiktaş'ın, kendi bütçesiyle yapabileceği en iyi transfer Mensah! Ülkeyi biliyor. Yapılan transferlerin hepsi Türkiye'den."

''Beşiktaş'taki transferler Sergen Yalçın'ı tanıyor. N'Sakala geldi, Welinton da bitti. Beşiktaş adına işler iyi gidiyor. Hem de az bütçelerle yapıyorlar bunları. Mensah'ı iyi bir ücretle kapadılar''

"BEŞİKTAŞ NE YAPIP EDİP CİSSE'Yİ ALMALI"

''Beşiktaş'ın turu geçmesi lazım. Santarfor olarak transfer yok. Ne yapıp ne edip Cisse'yi almaları lazım. Bugün, yarın transfer açıklanır. Beşiktaş 1+1 yıllık bir sözleşme düşünüyor. Yıllık 1.5 istiyor; Beşiktaş bunu aşağı çekme derdinde."

"KALİNİC'LE GÖRÜŞMELER YAPILDI"

"Kalinic'le görüşmeler yapıldı. Ze Luis'le görüşmeler yapılıyor ama Porto satmak istiyor. Kiralık olarak alırlarsa da zorunlu satış opsiyonu koyuyorlar. Beşiktaş bunları verebilecek bir kulüp değil. Kalinic isminin olma ihtimali yüksek."

"BEŞİKTAŞ, VİDA VE LJAJİC'İ GÖNDERMEK İSTİYOR"

"Yönetimle Sergen Hoca, Vida ve Adem Ljajic'i göndermek istiyor."

"Vida burada kalacak gibi, maaşı yüksek. Ama Adem'i 3'e 5'e bakmadan gönderecekler. Savunmaya stoper alınacak. Sağ bek de alınacak. Tecrübeli kaleci olarak Serkan Kırıntılı ismi geçiyor. Bu bütçeyle nasıl yapacaklar göreceğiz."

AHMET NUR ÇEBİ: "SERGEN'İ OĞLUM GİBİ GÖRÜYORUM"

''Sergen Yalçın'la Ahmet Nur Çebi'nin arası iyi. Ama Sergen Hoca'nın bazı yöneticilerle arası pek iyi değil. Başkan, Sergen Hoca'yı dert dinler gibi dinliyor. Ahmet Nur Çebi, Sergen'i oğlum gibi görüyorum dedi bana."

"Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'ın istediği oyuncuları alıyor. Scout listesi, Sergen Yalçın'ın listesi, Erdal Torunoğulları'nın listesi vardı. Başkan duruma el attı. Sakinleşti ortalık. Sergen Yalçın'ın istediği transferler yapılıyor."

"Geçtiğimiz günlerde bir toplantı oldu. Sergen Yalçın, 'Gerideki sıkıntıyı çözüyoruz; çözmek zorundayız, bu takım zaten gol atar' demiş. Şartlar el verse Vida'yı göndermek istiyor Hoca. Daha atletik bir stoper istiyor. Şu anki görüntü alamayacağı yönünde."

"ATLETİK VE MÜCADELECİ BİR TAKIM İSTİYORUM"

"Sergen Yalçın, Başkan'a, Benim gibi teknik değil, daha çok mücadele eden; atletik bir takım kurmak istiyorum' dedi. O yüzden N'Sakala geldi."

"FATİH, BEŞİKTAŞ'IN GELECEĞİYDİ"

"Başkan, 'Öz kaynağı öne çıkaracağız' dedi ama sanki bu yapılanlar bu projeye tezatmış gibime geliyor. Welinton transferi günü kurtarmak için yapılmış. Fatih Aksoy Beşiktaş'ın geleceğiydi. Kiralık olarak vermeliydin. Ahmet de yanlıştan döndüler; kiralık verildi."

"SEDAT, GEÇEN SENENİN İYİLERİNDENDİ"

"Sedat Şahintürk geçen sene iyiler arasındaydı. Nasıl bir olay oldu da bonservissiz Adana Demirspor'a gitti. Ne kazandılar Sedat'tan bilmiyoruz. Sedat'ın kalmasını; Sergen Yalçın'ın değerlendirmesini isterdim. Hataya hata derim. İyi oynuyordu çocuk."

Etiketler :