Beşiktaş'ın kozu Q7 ve Babel olacak! İşte iki ismin çarpıcı istatistikleri...

Beşiktaş'ın kozu Q7 ve Babel olacak! İşte iki ismin çarpıcı istatistikleri...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş'ın en büyük kozu Quaresma ile Babel olacak.

Ajans Beşiktaş - Saat 19:30'da Bornova Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

Beşiktaş'ın en büyük kozu Babel ve Quaresma olacak... Babel ve Quaresma, bu sezon Beşiktaş'ı sırtlayan isimlerin başında geliyor. Siyah-beyazlı takımın Portekizli oyuncusu 1 gol, 1 asistle oynarken maç başına 2.3 kilit pas, 1.8 istatistikleriyle takıma katkı sağlıyor. Quaresma, maç başına 12 orta yaparken, bunların 3.2'si isabet buluyor. Yıldız oyuncu ayrıca girdiği ikili mücadelelerin %56'sını kazanıyor.

Bu sezon küllerinden doğan Babel 3 gol, 1 asist ile oynarken, maç başına 1.6 kilit pas, 1.4 başarılı çalım istatistikleriyle müadele ediyor. Hollandalı oyuncu maç başına 11 orta yaparken bunların 0.3'ü isabetli.  Babel'in ikili mücadele kazanma oranı ise %43...

Etiketler :