Beşiktaş'ın listesindeki Orkun, Milli Takım hakkında konuştu! "Gönlüm Hollanda'dan yana"

Beşiktaş'ın listesindeki Orkun, Milli Takım hakkında konuştu! "Gönlüm Hollanda'dan yana"

Hollanda basınına açıklamalarda bulunan Orkun Kökçü, Türkiye A Milli Takımı konusundaki düşüncesini itiraf etti.

Ajans Beşiktaş - Hollanda'da doğup büyüyen ve futbol eğitimini Feyenoord altyapısında alan Orkun Kökçü, Türkiye A Milli Takımı hakkında gelen soruyu yanıtladı. Beşiktaş'ın transfer gözdesi olan 18 yaşındaki yetenekli futbolcu, Hollanda ve Türkiye arasındaki tercihini yakın zamanda yapacak.

Hollanda basınından De Telegraaf Gazetesi'nin haberine göre Türkiye ve Hollanda arasındaki milli takım tercihi sorulan Orkun Kökçü, "Türkiye'den U19 Milli Takımı için düşücemi sordular. U19 olacaksa burada kalmayı tercih ederim. A Milli Takım için ne zaman davet gelir bilmiyorum. Bu konuda teknik direktörüm Stekelenburg ile konuşuyorum." dedi.

"GÖNLÜM HOLLANDA'DAN YANA"

Kanatlarda görev yapan Orkun Kökçü, Hollanda A Milli Takımı'nın geleceği hakkında konuşurken, "Kesinlikle iyi bir nesil geliyor. Kalbim şu anda Hollanda'dan yana çünkü henüz Türkiye'den çok fazla takdir görmedim." ifadelerini kullandı.

Hollanda'nın Haarlem kentinde doğan Orkun Kökçü, bugüne kadar Hollanda U19 Milli Takımı ile 8 maçta 3 gol kaydetti. 6 yıl Feyenoord altyapısında yetiştikten sonra bu sezon A Takım ile parlayan Orkun Kökçü, geride kalan 22 maçta 8 gol ve 6 asiste imza attı. Genç futbolcunun ismi Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş ile anılıyor. (Futbol Arena)

Etiketler :