Beşiktaş'ın Ljajic ile başı dertte!

Beşiktaş'ın Ljajic ile başı dertte!

Beşiktaş'ın başı, Sırp yıldız Adem Ljajic ile dertte. Sakatlığının ardından takıma dönen ancak isteksiz tavırlarıyla dikkat çeken deneyimli orta saha, kendini gece hayatına verdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Adem Ljajic krizi yaşanıyor... Sırp oyuncu takımda kadroya girmeyi unuturken gece hayatındaki performansıyla zirve yaptı.

Alkol problemi nedeniyle daha önce uyarılan Adem Ljajic'in kötü huyundan vazgeçmediği gibi evinde parti üstüne parti düzenlediği ortaya çıktı.

SABAHA KADAR EĞLENİYOR

Sırp starın eve arkadaşlarını getirerek sabaha kadar yüksek müzikle gürültülü bir şekilde eğlenmesinden rahatsızlık duyan komşuların Ljajic'i yönetime şikayet ettiği öğrenildi.

UYARIYA KULAK ASMADI

Beşiktaş Yönetimi'nin göndermek için kulüp aradığı Ljajic'i uyardığı belirlendi. Ancak Sırp yıldızın eleştirilere vurdumduymaz tavır sergileyerek kayıtsız kaldığı belirlendi.

DURUMU MASAYA YATIRILDI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yaşanan gelişmelerden çok rahatsız olduğu öğrenilirken, Başkan Ahmet Nur Çebi'yle Adem Ljajic'in durumunu görüştüğü iddia edildi. (Takvim)

Etiketler :