Beşiktaş'ın Mert Yılmaz transferinde 500 bin Euro’luk pürüz!

Beşiktaş'ın Mert Yılmaz transferinde 500 bin Euro’luk pürüz!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta, PAOK yenilgisi sonrası yönetime gelen eleştirilerin dozu bir hayli artmıştı. Yönetim ise, daha hızlı adım atacaklarını belirtmişti.

Ajans Beşiktaş - Eylül ayının ilk haftası basında çıkan Mert Yılmaz - Beşiktaş dedikodularının doğru ama eksik olduğu ortaya çıktı.

Bayern Münih’e ödenecek bonservis ücretinin 500 bin Euro olduğu yazılmıştı ancak durumun böyle olmadığı ortaya çıktı. Beşiktaş’ın hem oyuncu hem de menajeriyle sözlü olarak 200 bin Euro yıllık ücrette anlaştığı; ancak Alman kulübünün Mert Yılmaz’ı isteyen tüm kulüplerden 1 milyon Euro talep ettiği öğrenildi. İlerleyen günlerde Bayern Münih ile yapılacak bir sonraki görüşmede bu talebin biraz daha aşağılara çekilmesi hedeflenirken, önümüzdeki hafta sağ bek transferinde somut adımlar atılmaya başlanacak.

Bu gelişmenin yanı sıra Nazım Sangare ile de görüşmelerini sürdüren Beşiktaş Yönetimi, burada da oyuncunun kulübü Antalyaspor ile herhangi bir anlaşma zeminini ‘şu an’ sağlayamadı. (Asist Analiz - İlke Cancanoğlu)

Etiketler :