Beşiktaş'ın muhtemel 11'i! Sağ bekte sürpriz tercih...

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i! Sağ bekte sürpriz tercih...

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Vodafone Park'ta Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonluk yarışının iyice kızıştığı haftalarda puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş, Göztepe ile Vodafone Park'ta karşılaşacak. Son oynanan Alanyaspor maçını 1-0 kazanan Beşiktaş, İzmir temsilcisini Dolmabahçe'den eli boş göndermek istiyor.

Zorlu müsabaka öncesinde 53 puanla lider Galatasaray'ın 4, ikinci Medipol Başakşehir'in ise 3 puan gerisinde 3. sırada yer alan Beşiktaş, mücadeleyi kazanarak şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor. Beşiktaş'ta bu zorlu karşılaşmada cezalı Quaresma, Oğuzhan, Tolgay ve Atiba forma giyemeyecek. Quaresma, Göztepe maçı ile birlikte 5 maçlık cezasını da tamamlamış olacak.

Karşılaşma öncesinde sakatlığı bulunan ve takımla çalışmalara katılamayan tecrübeli sağ bek Gökhan Gönül'ün de durumu belirsiz. Yıldız futbolcunun Göztepe karşısında oynamaması durumunda sağ beke Vida'nın geçmesi ve Adriano'nun orta sahada yer alması bekleniyor.

İşte eksik Beşiktaş'ın, Göztepe karşısındaki muhtemel 11'i; Fabri, Vida, Pepe, Tosic, Caner, Adriano, Medel, Talisca, Lens, Babel ve Alvaro Negredo.

Etiketler :