Beşiktaş'ın muhtemel rakibi Nordsjaelland'ı tanıyalım!

Beşiktaş'ın muhtemel rakibi Nordsjaelland'ı tanıyalım!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda LASK Linz ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın turu geçmesi halinde muhtemel rakipleri belli oldu.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş'ın gruplara kalma adına oynadığı maçlar devam ediyor. Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda mücadele eden Beşiktaş, LASK Linz ile eşleşti. Beşiktaş, Avusturya temsilcisini elemesi halinde, Nordsjaelland-Partizan eşleşmesinin galibi ile play-off turunda karşılaşacak.

Nordsjaelland'ı tanıyalım

Danimarka temsilcisi Nordsjaelland, tarihi boyunca 1 kere Danimarka Ligi şampiyonu olurken, 2 kez de Danimarka Kupa Şampiyonu oldu. Mevcut piyasa değeri 10.5 milyon euro seviyesinde olan Nordsjaelland, Türk Milli futbolcu Emre Mor'un çıktığı takım olarak ülkemizde tanınıyor.

Takımın mevcut oyuncuları arasında en değerli ismi 22 yaşındaki merkez orta saha Mathias Jensen. Teknik direktörlüğünü Kasper Hjuldman'ın yapığı Nordsjaelland, 4 haftası geride kalan Danimarka Ligi'nde 7. sırada yer alıyor. Nordsjaelland, 4 haftada 1 galibiyet alırken, 2 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti, 5 puan topladı.

Etiketler :