Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri ilk maçını oynadı!

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri ilk maçını oynadı!

Beşiktaş Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn'ı elemesi halinde Avusturya'nın LASK Linz ekibiyle Norveç'in Lilleström ekipleri arasında üst tura çıkmaya hak kazanan takımın rakibi olacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn'ı elemesi halinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibini belirleyecek maçta Avusturya'nın LASK Linz ekibiyle Norveç'in Lilleström ekipleri LASK Linz'in evinde Linzer Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Karşılaşma LASK Linz'in 4 gollü üstünlüğü ile tamamlandı. Golleri, Goiginger, Frieser ve Holland kaydetti. Lileström ise rakip takım filelerini hiç havalandıramadı. Beşiktaş, Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Faroe Adaları’nın B36 Torshavn takımını elemesi halinde LASK - Lillestro eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Avrupa Ligi’nde ilk maçlar 9 Ağustos, rövanşları ise 16 Ağustos’ta oynanacak. Beşiktaş b36 Torshavn ile Vodafone Park'ta oynanacak rövanşı ise 2 Ağustos'ta oynayacak.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ:

oko.png

LASK Linz, Avusturya'nın Linz bölgesinde kurulan futbol kulübü. Renkleri siyah-beyazdır ve Bundesliga (Avusturya)'da mücadele etmektedir. 25 yaş ortalamasına sahip takımın toplam piyasa değeri 13,85 mil. €. Takım ilk kez Avrupa Kupalarında mücadele edecek. 

Teknik direktör: Oliver Glasner
Lig: Avusturya Bundesliga
Arenalar/Stadyumlar: Linzer Stadyumu, Orman Stadyumu

ok.png

Lillestrom SK , Norveç'in en üst düzey futbol ligi olan Eliteserien'de yer alan bir futbol kulübü. Per Mathisen başkanlığındaki takım 24,7 yaş ortalamasında ve toplam piyasa değeri 4,93 mil. €. İç saha maçlarını, 12.541 kapasiteli Åråsen Stadyumu'nda oynamaktadır. 

Temsil ettiği yer: Lillestrom, Norveç
Antrenör: Jörgen Lennartsson
Lig: Eliteserien

 

Etiketler :