Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri Nordsjaelland ve Partizan, bu tura kadar nasıl geldiler?

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri Nordsjaelland ve Partizan, bu tura kadar nasıl geldiler?

UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Beşiktaş'ın muhtemel rakibi belli oldu.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı eleyen Beşiktaş, 3. ön eleme turunda Avusturya Ligi ekiplerinden LASK Linz ile karşılaşacak. Beşiktaş, rakibini elemesi halinde gruplar öncesi son turu oynayacak. Beşiktaş'ın LASK Linz'i elemesi halinde play-off turunda karşılaşacağı muhtemel rakipler belli oldu.

Siyah-beyazlı takım Avusturya temsilcisi LASK Linz'i elerse; Nordsjelland-Partizan eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Danimarka temsilcisi olan Nordsjaelland UEFA Avrupa Ligi, 1. Eleme Turu'nda Cliftonville'yi 2-1 ve 1-0 ile geçerek adını 2. Eleme Turu'na yazdırdı. Bu turda İsveç temsilcisi AIK'ı iki maçta da 1-0 yenerek tur atayalan Danimarka ekibi, Partizan ile eşleşti.

Partizan ise, 1. Eleme Turu'nda Karadağ ekibi Rudar Pljevl'i iki maçta da 3-0 yenerek adını 2. Eleme Turu'na yazdırdı. Bu turda Litvanya temsilcisi, Trakai ile eşleşen Partizan ilk maçı evinde 1-0 kazanırken, depasmanda 1-1 berabere kalıp turu geçen taraf oldu ve 3. Eleme Turu'nda Norsjaelland ile eşleşti.

Avrupa Ligi play-off turu ilk karşılaşmaları 23, rövanşları ise 30 Ağustos'ta yapılacak.

Etiketler :