"Beşiktaş'ın ne kadar kötü 22 hafta geçirdiğini görebiliyoruz"

"Beşiktaş'ın ne kadar kötü 22 hafta geçirdiğini görebiliyoruz"

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Maçta 2-1'lik skorla siyah-beyazlılar galip geldi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta heyecanı Beşiktaş Aytemiz Alanyaspor maçı ile sona erdi. Beşiktaş sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve 62 puana yükseldi.

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan spor programında Beşiktaş ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu. Dilmen'in açıklamaları şu şekilde;

"Son 8 maçın yedisini kazanmak Beşiktaş'ın ne kadar kötü 22 hafta geçirdiğini görebiliyoruz. Derbiyi kaybediyorsunuz ve rakiplerinizin 4 puan gerisindesiniz. Beşiktaş'ın ilk yarıyı sorgulaması gerekiyor."

"Kongreden sonra nefeslendi Beşiktaş. Fikret Orman'a da hayırlısı olsun diliyorum. Ama özellikle rakibini tanımıyorum ama 1600 küsür oy alması da Fikret bey ekibi daha konsantre olmasını sağlaycaktır. Bunu uyarı olarak görmek gerek."

"Son 4 yıla baktığımız zaman Şampiyonlar Ligi umudunu devam ettiriyorsanız Şenol Güneş açısından başarılı diyebiliriz. Dolayısıyla Şenol hoca Beşiktaş kulübü tarihine geçmiştir. Milli takıma da 2 hafta sonra başlayacaktır."

"Beşiktaş taraftarının Sergen Yalçın'ı da sahiplenmesi de doğaldır ve bir de mesajdır. Kulüplerin ekonomik olarak küçülmeye gittikleri bir gerçek. Kimle çalışacaklarını bilemiyoruz. Rıza olur Sergen olur vs. Sergen Yalçın Beşiktaş'ta bir gün şans bulacaktır, bulmalı da.

Beşiktaş'ın iyi olan bir tarafı var. İsteksiz Beşiktaş'ı çok nadir hatırlıyoruz. Ruhsuz oynayan bir Beşiktaş'ı göremezsiniz. Bugün hata yaptı mı yaptı ama öylesine oynadı diyemeyiz. Alanyaspor'da çok gol pozisyonuna giren bir takım."

Etiketler :