"Beşiktaş'ın önceliği kaleci ve santrafor. Talisca'nın yerine çok bakılmıyor."

"Beşiktaş'ın önceliği kaleci ve santrafor. Talisca'nın yerine çok bakılmıyor."

Erzurumspor - Beşiktaş karşılaşması sonrası konuşan Sinan Engin Beşiktaş'ın transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş, deplasmanda BŞB. Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakaya çok kötü başlayan Beşiktaş, şok bir golle maçın başında 1-0 yenik duruma düştü. Erzurumspor'un akınlarını savuşturan Beşiktaş, ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.

İkinci yarıda ise bambaşka bir Beşiktaş vardı. Önce Gökhan Gönül ile skoru eşitleyen Beşiktaş, ardından Negredo'nun şık golü ile skoru 2-1'e taşıdı. Maçın son golünü ise penaltıdan Ricardo Quaresma kaydetti. Maçı 3-1 kazanan Beşiktaş, puanını 6'ya çıkardı.

Karşılaşma sonrası konuşan Sinan Engin, "Negredo sezonda en fazla 10-12 gol atar. Beşiktaş'a yetmez. Beşiktaş'ın önceliği kaleci ve santrafor. Talisca'nın yerine çok bakılmıyor." dedi. Ayrıca, "Ben Galatasaray'ı izlerken keyif alıyorum. Beşiktaş ve Fenerbahçe hazır değil. Onlara bakınca Galatasaray daha hazır duruyor." ifadelerini kullandı.

Etiketler :