"Beşiktaş'ın önceliği Negredo'yu satmak"

"Beşiktaş'ın önceliği Negredo'yu satmak"

TRT Spor Beşiktaş Muhabiri Fırat Günayer, Beşiktaş'ın transfer gündemine dair açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Transfer dönemi yaklaşırken Beşiktaş'ta hareketlilik başladı. Siyah-beyazlı takımın transfer gündemine dair TRT Spor, Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer, açıklamalarda bulundu. Günayer, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;

"Talisca konusunda hala net bir şey yazmak mümkün değil. Menajeriyle pazarlıklar devam ediyor. “Bana 5 milyon euro verin, Talisca’ya Beşiktaş’a imza attırıp, daha sonra satayım” diyor. Tabi ki aynı menajer, aynı pazarlığı Benfica ile yapıyor. ”Bana verin 5-6 milyon euro, Talisca 21 milyonluk opsiyona imza atmasın, Beşiktaş’a kaptırmayın” diyor. Bu karmaşık durumla birlikte son güne girildi. Beşiktaş 21 + 5 verip, 35’e satmayı hedefliyor. Tabi bu kadar yükün altına girmek, oyuncunun transfer olmama ihtimali gibi riskleri de düşünüyor yönetim."

"Beşiktaş'ın maaş ödemesi sezon başında 165 milyon liraydı. Şu anda ise sırf kur farkından dolayı 248 milyon lira. Üstelik bu sezon ŞL geliri de yok. Bjk maaş anlamında küçülmek zorunda. Beşiktaş’ın transferde ilk hedefi Negredo’yu satmak. Yıllık 4,5m alıyor. Yani 23 Milyon TL. Bu şartlarda takımda kalması çok zor."

"Beşiktaş orta sahasından maaş alan 6 oyuncu var. Bu sezon ligde skor üretemediler. Ozzy +Tolgay +Atiba +Medel+Necip+Veli = 3 gol. Bu listeden 2 ya da 3 oyuncuyla yolların ayrılması planlanıyor."

Etiketler :