Beşiktaş'ın Rachid Ghezzal planı ortaya çıktı!

Beşiktaş'ın Rachid Ghezzal planı ortaya çıktı!

iyah-Beyazlı yönetimin, asist krallığında lider olan Cezayirli yıldızın transferiyle ilgili planı ortaya çıktı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın sihirbazı Rachid Ghezzal, bu sezon yaptığı asistler ve attığı gollerle birlikte takımına hayat veren başlıca isimlerden biri oldu. Cezayirli yıldızın skora katkı verdiği maçlarda siyah-beyazlıların farkı da ortada… İşte Beşiktaş yönetiminin Ghezzal'la ilgili aldığı kararın detayları...

28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçında sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyememişti. Beşiktaş'ta maçı 1-0 kaybederken Ghezzal'ı mumla aradığı bir maç yaşamıştı. Alanya maçında ise fırtına gibi bir oyun ortaya koyan yıldız futbolcu, bu sezon çıktığı 22 maçın 14'ünde skora katkı sağlamış oldu.

Ligde 2 gol, 13 asisti bulunan başarılı kanat oyuncusunun skora katkı sağladığı maçların 11'inden galibiyetle ayrılan Beşiktaş, 3 maçta ise beraberlikle sahadan ayrılırken hiç mağlubiyet yaşamadı. Ghezzal'ın tabelaya etki edemediği 8 maçın 3'ünde ise Kartal sahadan boynu bükük ayrılmıştı.

YOLUNU ÇİZİYOR

 

Siyah-Beyazlıların sezon sonu kadrosuna bonservisiyle birlikte katmak istediği Rachid Ghezzal, takımının zirve yürüyüşüne katkı sağlamaya devam ederken, yönetimin de yüzünü güldürüyor.

Leicester City'nin 7 milyon Euro'dan kapı açtığı Ghezzal için henüz o rakamlara çıkamayan yönetim, şampiyonluk halinde kasaya girecek gelir sayesinde 28 yaşındaki oyuncu için ilk teklifleri olan 3 milyon Euro'ya, 2 milyon Euro daha ekleyerek orta yolu bulmayı istiyor. (Sabah)