Beşiktaş'ın Salih Uçan'a yaptığı teklif belli oldu

Beşiktaş'ın Salih Uçan'a yaptığı teklif belli oldu

Süper Lig'de bu sezon gol atıp, 3 gol, 7 asist yaparak kariyerinin en parlak dönemini geçiren Salih Uçan ile ilgili flaş transfer gelişmesi yaşandı.

Ajans Beşiktaş - Alanyaspor formasıyla yeniden doğan ve Süper Lig'de bu sezon göz kamaştıran performans sergileyen Salih Uçan devlerin gözdesi haline geldi. 27 yaşındaki oyuncunun transferi ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı.

TRANSFER REKABETİ

Akdeniz temsilcisi ile sözleşmesi sezon sonu bitecek başarılı oyuncu için hem Galatasaray hem de Beşiktaş kıyasıya rekabet içine girdi. Alanyaspor'dan devre arasında Bakasetas'ın renklerine katan Trabzonspor da transfer yarışına dahil oldu.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Hangi takıma transfer olacağı merakla beklenen 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun Süper Lig devinin teklifini kabul ettiği öğrenildi. Fenerbahçe'de yıldızı parlayan Salih, önümüzdeki sezon bir başka devde forma giyecek.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ 1.1 MİLYON EURO

Deneyimli oyuncunun Beşiktaş'ın yaptığı 1.1 milyon euroluk teklife sıcak baktığı belirtildi. Siyah-beyazlı ekip yıllar önce Bucaspor'da oynarken Salih'i renklerine katmak istemiş ancak Fenerbahçe yıldız oyuncunun transferini gerçekleştirmişti.

38 MAÇTA 3 GOL, 7 ASİST

Bu sezon Alanya forması altında çıktığı 38 maçta 3 gol atıp, 7 asist yaparak kariyerinin en fazla skora katkı yaptığı sezonunu geçiren Salih, adeta küllerinden doğdu.

İTALYA SERÜVENİ

Tecrübeli orta saha, yıldızının parladığı Fenerbahçe ile 67 müsabakaya çıkmış, sonrasında gittiği İtalyan ekibi Roma ile 10, Empoli ile de 14 karşılaşmada görev yapmıştı.

230 MAÇTA TOPLAM 14 GOL

27 yaşındaki futbolcu, İsviçre'nin Sion takımında 20 maçta forma giymişti. Salih, kulüp kariyeri boyunca 230 mücadelede 14 gol atmayı başarırken, 78 kez milli oldu ve 15 gol kaydetti. (Sabah)

Etiketler :