Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi dönüşü Süper Lig performansı

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi dönüşü Süper Lig performansı

Şampiyonlar Ligi'nde grubundan çıkmayı başaran Beşiktaş, gözünü yeniden Süper Lig'e çevirdi.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile Vodafone Park'ta 1-1 berabere kalarak, gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen Beşiktaş, gözünü yeniden Süper Lig'e çevirdi. Ligin 12. haftasında evinde Akhisarspor ile 0-0 berabere kalan Kara Kartal, 13. haftada Malatyaspor deplasmanına çıkacak.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi dönüşü ne yapıyor?

Siyah-beyazlı takım, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı ilk maçta Porto'yu deplasmanda 3-1 mağlup etmişti. Kara Kartal, bu maçın dönüşünde, evinde Konyaspor'u 2-0 ile geçmeyi başarmıştı. Ardından evinde Leipzig'i 2-0 yenen Beşiktaş, bu maçın dönüşünde ise Vodafone Park'ta Trabzonspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Devler Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Monaco'yu deviren Beşiktaş, bu maçın dönüşünde evinde, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Monaco ile bu kez Vodafone Park'ta karşılaşan Beşiktaş, bu maçın ardından deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup etti.

Kara Kartal, son olarak Vodafone Park'ta Porto ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş, bu maçın dönüşünde deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :