Beşiktaş'ın şampiyonluk ihtimalleri! Galatasaray'ı yenerse, Fenerbahçe...

Beşiktaş'ın şampiyonluk ihtimalleri! Galatasaray'ı yenerse, Fenerbahçe...

Süper Lig'de gözler Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maça çevrildi. Bu kritik maçla birlikte Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etme ihtimali bulunuyor. İşte siyah beyazlı takıma şampiyonluğu getirecek ihtimaller...

Ajans Beşiktaş - Süper Lig lideri Beşiktaş, 40. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile derbi mücadelesine çıkacak. Yarın akşam Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Dev maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Hüseyin Göçek olacak.

ŞAMPİYONLUK İHTİMALLERİ

81 puanla Türk Telekom Stadı'na lider gidecek olan Beşiktaş'ın, Galatasaray karşısında alacağı sonuç ve aynı saatlerde oynanacak Ankaragücü-Fenerbahçe maçında ortaya çıkacak sonuca göre 16'ncı şampiyonluğunu ilan etme ihtimali bulunuyor.
Galatasaray'ın 6, Fenerbahçe'nin 5 puan önünde bulunan siyah beyazlılar bitime iki hafta kala 6 ve daha fazlası puan farkı yapması durumunda şampiyon olacak.

İşte Beşiktaş'ın şampiyonluk ihtimalleri:

- Beşiktaş; Galatasaray'ı yenerse ve Fenerbahçe Ankara'da berabere kalırsa şampiyon
- Beşiktaş; Galatasaray'ı yenerse ve Fenerbahçe Ankara'da yenilirse şampiyon
- Beşiktaş; Galatasaray ile berabere kalırsa ve Fenerbahçe Ankara'da yenilirse şampiyon

Bu ihtimallerin dışında Beşiktaş'ın Galatasaray'a puan kaybetmesi halinde şampiyonluk son iki maça kalacak. Bu arada ilk maçta Galatasaray'ı 2-0 yenen Beşiktaş'ın ikili averajı elinde tutabilmesi için sarı-kırmızılı rakibine yenilmesi halinde farkın 1'den fazla olmaması gerekecek. (Spor Arena)

Etiketler :