Beşiktaş'ın Sarpsborg maçı hazırlıklarına 7 genç futbolcu da katıldı

Beşiktaş'ın Sarpsborg maçı hazırlıklarına 7 genç futbolcu da katıldı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda Sarpsborg ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Ajans Beşiktaş - Fikret Orman ile BJK Nevzat Demir Tesisleri ve Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı’nın da izlediği basına kapalı yapılan antrenman, 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana tedavileri süren Pepe, Gary Medel, Ryan Babel ve Enzo Roco katılmadı. 4 isim de mücadelede forma giyemeyecek. Tedavileri tamamlanan Jeremain Lens ve Adriano kadroda yer alacak. 

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Bu arada, U-21 Takımı'ndan; Erdem Seçgin, Oğuzhan Aydoğan, Kartal Yılmaz, Yusuf Bildik, Ege Atlam, Fatih Değirmenci ve U-19 Akademi Takımı'ndan Rıdvan Yılmaz takımımızla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, yarın saat 11:30’da özel uçakla Oslo’ya gidecek ve son çalışmasını maçın oynanacağı statta TSİ 21:30’da yapacak. Antrenman öncesi TSİ 21.00’de Teknik Direktör Şenol Güneş, bir basın toplantısı düzenleyecek.

Etiketler :