Beşiktaş'ın serisi sürüyor!

Beşiktaş'ın serisi sürüyor!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında Monaco ile Vodafone Park'ta karşılaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu' dördüncü maçında Monaco ile karşılaştı. Karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetti. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın golünü Cenk Tosun atarken, Monaco'nun golü Rony Lopes'den geldi. Beşiktaş bu skorla puanını 10'a yükseltti.

Siyah-beyazlı ekip, Avrupa'da son dönemde iç sahada yakaladığı yenilmezliği Monaco karşısında da sürdürdü. Beşiktaş, son 5 sezonda Avrupa kupalarında rakiplerini 19 kez konuk ederken, söz konusu müsabakalarda şu ana dek sadece bir yenilgi aldı. Beşiktaş, bu mağlubiyeti de 2014-2015 sezonunda, Slaven Bilic yönetiminde UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika temsilcisi Club Brugge'e 3-1 yenilerek yaşadı.

Siyah-beyazlılar, bu periyottaki iç saha maçlarında rakiplerine 10 kez üstünlük sağlarken, 8 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Evindeki son 19 maçta 31 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde 17 gol gördü.

Etiketler :