Beşiktaş'ın şok Vida kararı! FIFA'ya şikayet ediliyor

Beşiktaş'ın şok Vida kararı! FIFA'ya şikayet ediliyor

Beşiktaş, Domagoj Vida konusunda radikal bir karar almaya hazırlanıyor. Oyuncunun FIFA'ya şikayet edilmesi gündeme geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetimindeki en farklı Süper Lig mağlubiyetini Konyaspor karşısında aldı. Konyaspor’a 4-1 yenilen siyah-beyazlılarda tecrübeli teknik adam Umut Nayır ve Jeremain Lens ile başladığı revizyona devam etme kararı aldı.

Gelen ilk bilgilere göre Vida, Ljajic ve N’Koudou ile bir kez daha görüşülecek. Kendilerinden “gitmeleri” istenecek. Aksi durumda üç oyuncunun da kadro dışı bırakılması hatta lisans çıkarılmaması da gündeme gelecek.

Vida gitmemeye devam ederse FIFA'ya şikayet edilecek

Adem Ljajic, Domagoj Vida ve Kevin N’Koudou konularında sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Üç oyucunun menajeriyle birer görüşme yapıldı. Vida için, “Bedava gidebilir. Kendisi için bonservis istemiyoruz” denilen menajeriyle bu hafta içinde bir kez daha görüşülecek.

Eğer Hırvat oyuncu indirime daha fazla yanaşmaz, takımdan ayrılmayı da reddederse kendisinin FIFA’ya şikayet edileceği söylenecek. Kulübün hukukçuların bu konu üzerinde çalıştığı, maaşından mücbir nedenlerden ötürü yapılacak indirim konusunda FIFA’dan yardım isteneceği anlatılacak. (Fotospor)

Etiketler :