Beşiktaş'ın sol bek planında son durum!

Beşiktaş'ın sol bek planında son durum!

Boyd ve Douglas'ı renklerine katan Beşiktaş, sol bek Collins için girişimlerini sürdürürken, Alman basını da Collins'i yazdı.

Ajans Beşiktaş - Transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılarda adımlar atılıyor. Tyler Boyd ve Douglas transferlerinden sonra rotasını diğer mevkilere çeviren Beşiktaş Yönetimi, Paderborn'da oynayan Jamilu Collins'in işini bitirmek için harekete geçti.

24 yaşındaki yıldız için menajerler aracılığıyla Alman kulübüne teklif gönderen yönetim, işin boyutunu daha da ileriye taşımaya karar verdi.

Abdullah Avcı'nın mutlaka alınmasını istediği genç sol bek için kiralama teklifinde bulunan yönetimin, bu teklifin kabul edilmemesi halinde bonservis bedeli vermeyi göze aldığı vurgulandı.

ÇOK KISA SÜRE İÇİNDE BİTEBİLİR

Alman basınında oyuncunun ayrılma ihtimali kuvvetli görüldü ve şu bilgiler aktarıldı; Paderborn, Jamilu Collins’in ayrılmasından korkmalı. Nijeryalı kanat oyuncusu, gelişime açık. Beşiktaş, yaptığı teklifle oyuncuyu kısa süre içinde kadrosuna katmaya kararlı olduğunu gösterdi. Paderborn Sportif Direktörü Martin Przondziono, oyuncuyu korumak için ağırlığını kaybetmiş durumda. Paderborn, sol bek bölgesi için yeni bir cevher bulmalı, sonrasında Collins için pişmanlık yaşanabilir.

AVCI İSTİYOR

Ofansif yönü iyi olduğu için Nijeryalı savunmacıyı isteyen Avcı'nın, Adriano'nun o kanattaki hücum varyasyonlarını aratmamaya çalışacağı belirtildi.

EĞİTİMİ HIRVAT ALTYAPISINDAN

5 Ağustos 1994’te Nijerya’nın Kaduna şehrinde dünyaya gelen Collins, Hırvat ekibi HNK Rijeka tarafından keşfedildi. 2012’de Rijeka altyapısına adımını atan Collins, çeşitli Hırvat ekiplerinde kiralık oynadı.

2017’de ise mukavelesi bitince onu Almanya ekibi Paderborn kaptı, kulübü oyuncuyla sözleşme uzatmayı başaramadı. 2017’de Paderborn’dayken 200 bin euro değeri gözüken Nijeryalı sol bek, şu anda 2 milyon euro seviyelerinde. Collins, 2018’den bu yana 11 kez Nijerya Milli Takımı’na oynadı. (Akşam & Milliyet)

Etiketler :