Beşiktaş'ın tarihe geçen kadrosu yok oldu!

Beşiktaş'ın tarihe geçen kadrosu yok oldu!

Beşiktaş geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde grubundan yenilgisiz lider olarak çıktı. O takımda ilk 11’de yer alan Fabri, Cenk Tosun, Tosic, Talisca, Babel, Pepe ve Quaresma ayrıldı. O kadrodan sadece Gökhan Gönül, Adriano, Atiba ve Tolgay kaldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta geçen sezondan bu yana kadroda büyük bir değişim rüzgarı yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen ve grubundan yenilmeden lider çıkan Siyah-Beyazlı takımda ilk 11'de yer alan 7 isimle yollar ayrıldı. Diğer 4 futbolcudan biri kadro dışı, biri yedek. 2 futbolcu ise 11'de şans buluyor.

YILDIZLAR TOPLULUĞU DAĞILDI

Kartal'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer alan kadrosundan Fabri Fullham'a, Pepe Porto'ya, Tosic Guanzhou'ya Talisca Evergrande'ye, Babel Fulham'a, Cenk Tosun da İngiltere'nin Everton takımına gitti.

SON GİDEN QUARESMA OLDU

Beşiktaş'ta son yolcu ise Quaresma oldu. Takımla sözleşmesini feshetmek üzere olan Portekizli star büyük bir ihtimalle bundan sonra daha önce formasını giydiği Porto'da yoluna devam edecek.

ADRİANO DA HER AN GİDEBİLİR

Kartal'ın geçen sezonki efsanevi kadrosundan Atiba yedek kalırken Tolgay da kadro dışı bırakıldı. Beşiktaş'ta Gökhan Gönül ve Adriano ise hala ilk 11'de oynayan isimler. Ancak Adriano da her an gidebilir. (Takvim)