Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Andre Pierre-Gignac için Tigres Başkanı Miguel Angel Garza'dan açıklama geldi

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Andre Pierre-Gignac için Tigres Başkanı Miguel Angel Garza'dan açıklama geldi

Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde ilgilendiği Fransız golcü Andre Pierre-Gignac'ın yine siyah-beyazlı takımın gündeminde olduğu iddia edildi. Ayrılık haberleri üzerine Tigres Başkanı Miguel Angel Garza açıklama yaptı.

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Andre-Pierre Gignac'ın yeniden siyah-beyazlı takımın gündemine geldiği duyurdu.

ESPN'in haberine göre, forvet arayışı içerisinde olan Beşiktaş'ın, Meksika Ligi takımı Tigres'de forma giyen 32 yaşındaki golcü için yeniden harekete geçti.

Kulüpte mutsuz olduğu söylenen Andre-Pierre Gignac'ın ayrılma ihtimaline karşılık ise taraftarlar harekete geçti. #GignacEsDeLaU hastag'i ile görüşlerini paylaşan taraftarlar, kulübün en önemli oyuncusu olan Gignac'ın gönderilmemesini dile getirdiler.

Fransız ekibi Marsilya'dan bonservissiz şekilde Tigres'e imza atan Gignac'ın Meksika kulübü ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2018'de sona erecek. Ekonomik anlamda büyük paralar harcamak istemeyen Beşiktaş'ın için Gignac ile ilgili nasıl bir adım atacağı şimdiden merakla beklenmeye başladı.

BAŞKAN'DAN GIGNAC İÇİN AÇIKLAMA GELDİ!

Öte yandan Tigres Başkanı Miguel Angel Garza, Andre-Pierre Gignac ile ilgili çıkan haberler üzerine açıklama yaptı. Miguel Angel Garza, "Gignac burada oynamaya devam edecek. Takımın yüzde 90, yüzde 95'ini burada görmek ve yola birlikte devam etmek istiyoruz. Gignac'a teklif gelmeyeceğini söyleyemem çünkü uluslararası transfer borsasını ben kontrol etmiyorum. Bizim niyetimiz tüm takımın kalması ve birkaç tane de takviye yapmak. Sahip olduğumuz oyuncular kaliteli isimler ve bu nedenle onlara teklif gelmesi normal." dedi.

Öte yandan başkan Miguel Angel Garza, Gignac ile iyi ilişkiler kurduklarını ve Fransız golcünün yeni sözleşmenin altına imza atacağından şüphe duymadıklarını belirtti. (Sporx)