Beşiktaş'ın transfer listesinde son durum!

Beşiktaş'ın transfer listesinde son durum!

Beşiktaş'tan 1'i bomba 3 futbolcu ile transfer teması! 1 isimden ise vazgeçildi! İşte transfer listesinde son durum...

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de üçüncü sıraya yerleşen ve dikkatini Avrupa Ligi'ne yönelten Beşiktaş, Malmö'yü deplasmanda devirmenin planını yapıyor. Şenol Güneş'in bu maçta rotasyon yapması bekleniyor. Öte yandan Siyah-beyazlı ekip forvet transferi için listesini genişletti. CNN Türk'teki habere göre Giroud ile yapılan temas listesine Kokorin ve Pelle de eklendi.

KOKORİN KİRALIK DÜŞÜNÜLÜYOR

Rus futbolcu Aleksandr Kokorin, Beşiktaş'ta forvet adayları arasında ve Zenit formasını giyiyor. Oyuncu için menajerlerle ilk görüşme yapıldı. Cenk Tosun'a benzetilen Kokorin'in satın alma opsiyonuyla kiralanması bekleniyor.

PELLE LİSTEYE ALINDI

Mevcut forvetlerden istediği verimi alamayan Beşiktaş, devre arasında İtalyan golcü Graziano Pelle'yi kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Beşiktaş'ın Çin Halk Cumhuriyeti Süper Lig ekiplerinden Shandong Luneng forması giyen İtalyan golcü Graziano Pelle için devreye girdiği kaydedildi.

Pelle için Şenol Güneş'in onayını alan transfer komitesi deneyimli futbolcu ile ön protokol imzalamak için temasa geçtiği belirtildi. Beşiktaş, 31 Aralık'ta sözleşmesi sona erecek ve bonservisi elinde olacak olan Pelle'yi bedelsiz olarak kadrosuna katmak istiyor. 33 yaşındaki 1.93'lük yıldız bu sezon 21 maçta 10 gol attı, 5 asist yaptı.

BORJA'DAN VAZGEÇİLDİ

Öte yandan Palmeiras formasını giyen Miguel Borja'nın transferinden vazgeçildi. 


Oliver Giroud seçeneği halen masada bulunuyor. Chelsea'yle 1 yıl opsiyonu bulunan Fransız golcü için ilk yanıt olumlu oldu. Giroud ile ilgili son durum için tıklayınız.