Beşiktaş'ın Vida için istediği bonservis bedeli belli oldu

Beşiktaş'ın Vida için istediği bonservis bedeli belli oldu

Roma, Vida'ya resmi teklif yaparken, Beşiktaş stoper ve kanat takviyesi için harekete geçti.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar, İtalyan ekibinin 7.5 milyon euroluk önerisini reddetti. Teklif 10 milyon euroya çıkarsa Vida’nın satılabileceği belirlendi. Kartal, Gineli stoper Falette için Frankfurt’a kiralama teklifi yaptı. Kamerunlu hücum oyuncusu N’Jie için de Marsilya ile görüşmeler başladı.

Burak Yılmaz ve Isimat Mirin’i kadrosuna katarken, Pepe ve Babel’le yollarını ayıran Beşiktaş’ta ara transferin bitmesine sadece 48 saat kala sürpriz gelişmeler yaşandı.

İtalyan devleri Roma ve Inter, Domagoj Vida’ya resmen talip oldu. Roma, Hırvat stoper için 7.5 milyon euro bonservis teklif etti ama siyah-beyazlılar bu öneriyi geri çevirdi. Roma’nın teklifini 10 milyon euroya yükseltmesi halinde teknik heyetin de görüşü alınarak, Vida’nın satışına onay verileceği öğrenildi.
 
1.5 yıllık kiralık

Vida’nın olası satışı nedeniyle stoper arayışına geçen ve Sassuolo’da kiralık oynayan Uruguaylı Mauricio Lemos’u listesine alan Beşiktaş’ın, Eintracht Frankfurt forması giyen Gineli Simon Falette için de 1.5 yıllık kiralama teklifi yaptığı belirlendi. Bu arada Levante’nin de Enzo Roco için Beşiktaş’ın kapısını çaldığı öğrenildi.

Babel’in boşluğunu doldurmaya çalışan Kartal, Marsilya’ya da Clinton N’Jie için teklif götürdü. Siyah-beyazlıların, kanatlarda da görev yapabilen 25 yaşındaki Kamerunlu golcüyü kiralık olarak renklerine bağlamaya çalıştığı ve kulüpler arasındaki pazarlıkların son aşamada olduğu aktarıldı. (Skorer - Serdar Sarıdağ)

Etiketler :