"Beşiktaş'ın yedekleri de acayip. Çok derin bir kadro"

"Beşiktaş'ın yedekleri de acayip. Çok derin bir kadro"

Mehmet Demirkol, NTV Spor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Demirkol, Beşiktaş ile ilgili şu ifadeleri kullandı: Ego iyi bir şey değil. Talisca-Caner kavgası tartışılıyor ya onları iyi dengelemek önemli. Kavga hep olur. Egosuyla barışmış birine ihtiyacı var Beşiktaş'ın. O da Şenol hoca...

Lens, Fenerbahçe'den değil, Sunderland'den geldim demekle "Fenerbahahçe'yi ben bırakmadım" demek istiyor olabilir. Lens'in, Şampiyonlar Ligi'ni seçmesi gayet normal. O plan aklına yatmış olabilir. Doğru teşhisleri yapmak lazım. Önemli olan takıma girebilecek misin, giremeyecek misin?

Geçen sezon ligin en iyi oyuncusu bu sezon Beşiktaş'ta 11'e giremiyor. Beşiktaş, Lens'i aldığına göre oyuncuyu yeterli buldu. Quaresma'nın mevkiisine oyuncu alındı. Onu yedeklemek için alınmadı, onu geçsin diye alındı. Hatta Lens iyi olursa, "Quaresma'yı satarız" diye alındı. Lens bence iyi oynamıyor.

Gençlerbirliği problemli bir takım. Beşiktaş'ın yedekleri de acayip. Çok derin bir kadro. Heralde kulüple görüşülmüştür cuma günü oynanması konusunda. Genelde milli maç dönüşünde cuma günü oynanmaz. Kavga çıkabilir.

Monaco maçının Leipzig ve Porto maçından daha zor olacağını düşünmüyorum. Onlar sadece bu maça yeniden doğuş maçı olarak bakabilir. Beşiktaş, Gençlerbirliği ve Monaco maçlarının arasındaki farkı bilen oyunculara sahip. O tecrübeye sahip artık Beşiktaş. Bu kadar tecrübeli bir takım dinamik Leipzig'i yendi, gitti Porto'yu deplasmanda yendi.

Etiketler :