Beşiktaş'ın yeni golcüsü özel uçakla gelecek

Beşiktaş'ın yeni golcüsü özel uçakla gelecek

Beşiktaş'ta forvet transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Atletico Madrid’in parasal konularda geri adım atmaması yüzünden Kalinic transferi yılan hikayesine döndü. Kartal rotayı yıldız forvete çevirdi ve resmi teklif yaptı.

Ajans Beşiktaş - Sağ bekte Nazım Sangare için Antalyaspor ile anlaşamayan ve bu nedenle savunmanın sağına yapılacak takviyeyi ikinci plana atan siyah-beyazlılar, heyecanla beklenen forvet transferini en kısa sürede sonuçlandırmak üzere düğmeye bastı.

Teknik patron Sergen Yalçın’ın çok istemesi nedeniyle Nikola Kalinic üzerinde yoğunlaşan yönetim, Hırvat golcünün kulübü Atletico Madrid’in parasal konularda geri adım atmaması yüzünden adeta köşeye sıkıştı.

İtalyan basınının haberine göre Roma'ya transfer olması beklenen Kalinic'in ardından siyah-beyazlılar rotayı eski golcüsü Vincent Aboubakar'a çevirdi ve transfer için somut adım atıldı.

Resmi teklif yapıldı 

Siyah-beyazlılar, Kamerunlu golcü için Porto'ya resmi teklif yaptı. Porto'dan haber bekliyor. Portekiz devi 'tamam' dediği takdirde Beşiktaş yönetimi hemen Portekiz'e özel uçak gönderecek. Aboubakar'ın sözleşme detayları da ortaya çıktı.

Performansa dayalı sözleşme 

Kartal, Aboubakar ile performansa dayalı sözleşme imzalayacak.

Dizinden sakatlanırsa... 

Kamerunlu forvet, dizinden sakatlandığı takdirde tazminat ödemeden yolları ayıracak. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)

Etiketler :