Beşiktaş'ın yeni maestrosu Klaassen!

Beşiktaş'ın yeni maestrosu Klaassen!

Kara Kartal, Everton’ın Hollandalı yıldızı Davy Klaassen için çalışmalarını hızlandırdı. Yönetim, 25 yaşındaki 10 numara için İngiliz ekibine 2 yıllık kiralama önerisinde bulundu. Ada temsilcisinin de bu teklife sıcak baktığı konuşuluyor.

Ajans Beşiktaş - Portekiz ekibi Benfica’dan 2 sezonluğuna kiralanan Anderson Talisca’yla yollarını ayıran Siyah-Beyazlılar, takıma yeni bir 10 numara kazandırmak için harekete geçmişti. Kulübün ekonomik olarak küçülmeye gitmesi sebebiyle transferde de maliyeti düşük isimlere yönelen Kara Kartal, İngiltere Premier Lig ekibi Everton’un Hollandalı yıldızı Davy Klaassen’e yöneldi. Geçen sezon Maviler’de 17 karşılaşmaya çıkan 25 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için düğmeye basan Beşiktaş Yönetimi, İngiliz temsilcisiyle resmi görüşmelere başladı.

2022 yılına kadar...

Beşiktaş, Cenk Tosun’un geçtiğimiz ara dönemindeki transferi sırasında başlayan kulüpler arası iyi ilişkileri göz önünde bulundurarak 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için 2 senelik kiralama teklifinde bulundu. Ada temsilcisinin, forma şansının az olması sebebiyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Klaassen’i Siyah- Beyazlılar’a kiralamaya sıcak baktığı konuşulurken bu konuda gelecek hafta resmi gelişmelerin olması bekleniyor.

Yeşil ışık geldi!

Siyah-Beyazlılar, hem gole hem de asiste yönelik bir oyun anlayışı bulunan Klaassen’i transfer edip, Jose Sosa’nın ardından takımda oluşan ‘Maestro’ eksiğini kapatmak istiyor. Başarılı futbolcunun da daha fazla forma şansı bulabilecek olması sebebiyle Kara Kartal’a yeşil ışık yaktığı konuşuluyor. (Fanatik)

Etiketler :