Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünü Sinan Engin açıkladı! "Yüzde 80 anlaşma sağlandı"

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünü Sinan Engin açıkladı! "Yüzde 80 anlaşma sağlandı"

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki kötü gidişat sonrası Teknik Direktör Sergen Yalçın'la yollarını ayıran Beşiktaş ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken, siyah-beyazlı camiayı yakından tanıyan Sinan Engin'den flaş bir iddia geldi. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün yabancı olacağını belirten Sinan Engin, "Beşiktaş'ın yabancı bir teknik adamla anlaştığını duydum. Şenol Güneş devre arasında bir takım almak istemiyormuş. Yönetim kurulu toplantısında son karar verilecek. Yönetimde bir grup yabancı teknik adam istiyor" ifadelerini kullandı.

'PINHEIRO İLE YÜZDE 80 ANLAŞMA SAĞLANMIŞ'

Sinan Engin, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün Bruno Pinheiro olabileceğini duyurdu. Siyah-beyazlı camiaya yakın bulunan Sinan Engin, "Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü, Portekiz Ligi takımlarından Estoril'in başında bulunan Bruno Pinheiro olabilir. Yüzde 80 anlaşma sağlanmış" dedi.

'BU HAFTA SERGEN YALÇIN KONUŞACAK'

Sinan Engin sözlerine şu şekilde devam etti: "Sergen Yalçın'a kırıldım. Beşiktaş tarafına güzel veda etmesi gerekiyordu. Bir açıklama yapması gerekiyordu. Bu hafta Sergen Yalçın konuşacak. Çok sevdiği taraftarlarına veda edecek."

 (Skorer)