Beşiktaş'ın yeni transfer stratejisi

Beşiktaş'ın yeni transfer stratejisi

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi sonrasında transfer planlarını değiştirdi. Transferi düşünülen isimlere yapılacak teklifler Şampiyonlar Ligi'ne katılma endeksli olacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yönetimi kendisine Şampiyonlar Ligi’ni hedef koyacak oyuncularla anlaşmak için farklı bir ''transfer teklifi sistemi'' geliştirdi... Ön elemede oynanacak 4 maçı kazanması durumunda gruplara kalıp yaklaşık 27 milyon Euro’luk kasaya girdi sağlama ihtimali bulunan siyah beyazlılarda hazırlanan “transfer teklifi sistemi” dikkat çekici.

Buna göre hem bonservis bedeli, hem de oyuncular için yapılacak teklif Şampiyonlar Ligi’ne endeksli olacak.

Sözleşmesi devam eden oyuncu için bonservis bedelinin yüzde 50’si her şartta ödenecek. Geri kalan yüzde 50’si Şampiyonlar Ligi’ne katılım olması durumunda yatırılacak. Eğer Beşiktaş gruplara kalamazsa, eski takımı isterse oyuncusunu geri alacak. Başka bir takıma gönderebilecek. Oyuncunun geri gitmesinden sonra başka bir takıma göndermesi için 5 ila 10 günlük bir süresi olacak. İsterse Beşiktaş’ta devam etmesine izin verecek. Bir oyuncunun bir sezon içinde 3 farklı takımda oynayabilecek olması Beşiktaş’ın bu teklifinde etkili olacak.

Sözleşmesi elinde olan oyuncuya, imza parası ve maaşı artışı yine Şampiyonlar Ligiyle doğru orantılı olarak  teklif edilecek. İmza parası ve maaşı gruplara kalınması durumunda artırılacak. (Fotospor)

Etiketler :