Beşiktaş'ın yeni transferi Cyle Larin kimdir? MLS'te 87 maç, 45 gol...

Beşiktaş'ın yeni transferi Cyle Larin kimdir? MLS'te 87 maç, 45 gol...

Beşiktaş, Kanadalı forvet Cyle Larin'i kadrosuna kattı. Oyuncu, sağlık kontrolünden geçti.

Ajans Beşiktaş Analiz - Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta gündem forvet. Gündemdeki isimlerden birisi ise MLS ekiplerinden Orlando City forması giyen 22 yaşındaki Cyle Larin. Beşiktaş, genç oyuncunun transferini tamamladı.

Kanadalı forveti Beşiktaş'a öneren isim ise takımın dinamosu Atiba Hutchinson. Bu öneri üzerine Başkan Fikret Orman, oyuncu ve takımı ile temas kurmaya başladı. Larin, yaz transfer döneminde de Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Ancak oyuncunun kulübü ile anlaşma sağlanamamıştı. Son alınan bilgilere göre ise Beşiktaş, oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardı ve Larin'i İstanbul'a getirip sağlık kontrolünden geçirdi.

Cyle Larin kimdir?

17 Nisan 1995 doğumlu olan Cyle Larin 14/15 sezonunda Orlando City ile profesyonel futbol kariyerine başladı. Florida ekibi ile 3 sezonda 87 maça çıkan Larin, rakip fileleri 45 kez havalandırma başarısı gösterdi.

Genç forvet, Kanada Milli Takım formasını da 21 kez sırtına geçirdi ve 5 gol kaydetme başarısı gösterdi.

1.88 boyunda olan Larin'in Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :