Beşiktaş'ın yeni transferi Dorukhan Toköz'ü, eski hocası değerlendirdi!

Beşiktaş'ın yeni transferi Dorukhan Toköz'ü, eski hocası değerlendirdi!

Beşiktaş, Eskişehirspor forması giyen 22 yaşındaki Dorukhan Toköz’ü kadrosuna kattı.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takımın yeni transferini, Eskişehirspor’da teknik direktörlüğünü yapan Yücel İldiz değerlendirdi. İldiz, Dorukhan Toköz’ün Beşiktaş’a faydalı olacağına inanıyor.

Radyospor programcısı ve Ajansspor editörü Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Yücel İldiz’in yaptığı açıklamalar şu şekilde;

"Dorukhan'ın Beşiktaş'a faydalı olacağını düşünüyorum"

Dorukhan çok genç ve gelişime açık bir futbolcu. Çeşitli bölgelerde oynuyor olması avantajı olabilir. Beşiktaş’ta çok önemli oyuncular var. Fakat; Türkiye’de yerli oyuncu konusunda sıkıntı var. Ümit Milli Takım’da oynayan, geleceği olan bir futbolcu. Orada Şenol Güneş var. Umarım ondan faydalanır. Ben Beşiktaş’a faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Dorukhan, Beşiktaş'tan Avrupa'ya gidebilecek potansiyelde mi?

Dorukhan’ın Beşiktaş sonrası Avrupa’ya gidip gidemeyeceği kendisine bağlı. Çalışması seven bir oyuncu. Ağrıları, sızıları olduğunda bile antrenman kaçırmak istemeyen bir futbolcu. Zaman zaman kendisiyle de konuştum. Futbol sadece futbol değil. Sosyal hayatta da kendisini geliştirmesi gerektiğini söyledim. Bu konuda da çalışıyor. Bu konuları kendisiyle konuşmuştuk.

"Dorukhan önemli bir adım attı"

Dorukhan'ın davranış biçimi, başarıya açlığı önemli. İnşallah Dorukhan çok daha üst seviye bir oyuncu olur. Şu anda yolun başında. Önemli bir adım attı. Gerisi ona bağlı. Özgüveni yüksek. Bundan sonraki kariyeri Dorukhan’a bağlı. (Ajansspor)

Etiketler :