Beşiktaş'ın yeni transferi Mitrovic'in ilginç hayat hikayesi

Beşiktaş'ın yeni transferi Mitrovic'in ilginç hayat hikayesi

Beşiktaş'ın Rijeka'dan transferi Matej Mitrovic hakkında önemli bilgiler gelmeye devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın ara transfer döneminde renklerine bağladığı Matej Mitrovic 4 sezondur Rijeka'da forma giyerken, son 3 yılda bu takımın vazgeçilmez futbolcularından biri oldu. Bu sezon ligde 20 maçta forma giyen Hırvat futbolcu, geçtiğimiz sezon 23, iki sezon öncesinde ise 26 maçta forma giyerken Rijeka'nın vazgeçilmez oyuncularından biri oldu.

2013 yılının yaz ayında mali sorunlar yaşayan Cibalia'dan ayrılarak Rijeka'ya transfer olan Matej Mitrovic Hırvatistan'ın 6-0 kazandığı Kosova maçında ilk kez milli oldu. Bunun yanı sıra oldukça 23 yaşındaki Hırvat futbolcunun ilginç bir hayat hikayesi var.

Mitrovic, Hırvatistan'ın 150 nüfuslu bir köyünde zor şartlar altında büyüdü ve futbola olan sevgisi sayesinde hayata tutundu. Takım arkadaşlarından da büyük övgü olan Mitrovic özellikle çalışkanlığı yönüyle tanınıyor.

10 Kasım 1993 tarihinde Hırvatistan'ın Pozega kentinde doğan Mitrovic, futbola Cibalia takımında başladı ve 2013 yılında 130.000 euro karşılığında Rijeka'ya transfer oldu. 1.87 boyunda olan genç stoper, bu bölgenin dışında sağ bek ve ön liberoda da oynayabiliyor.

(Futbol Arena & Goal.com)