Beşiktaş'ın yeni transferi Pedro Rebocho kimdir?

Beşiktaş'ın yeni transferi Pedro Rebocho kimdir?

Siyah Beyazlı ekip, Guingamp forması giyen Pedro Rebocho ile anlaşmaya vardı.

Ajans Beşiktaş - Tyler Boyd, Douglas ve Viktor Ruiz'i kadrosuna katan Siyah Beyazlı ekip, sol bek transferine yoğunlaşmıştı. Abdullah Avcı'nın ısrarla Caner'e alternatif bir isim istemesi üzerine harekete geçen yönetim, aradığı futbolcuyu Fransa'da buldu. beIN SPORTS'un takipçilerine son dakika olarak geçtiği habere göre Beşiktaş, Guingamp forması giyen Pedro Rebocho'yu kadrosuna kattı.

Pedro Rebocho kimdir? 

23 Oca 1995 Evora doğumlu olan Pedro Rebocho, futbola 2008 yılında Benfica altyapısında başladı. Portekiz ekibinin alt yaş gruplarında forma giyen Rebocho, daha fazla forma şansı bulmak adına 2016 yılında Moreirense'ye transfer oldu. Moreirense'de 33 maça çıkan başarılı futbolcu, yaptığı 4 asistle dikkatleri üzerine çekti. Portekiz ekibinde gösterdiği performansın ardından Fransa'nın yolunu tutan Rebocho, Guingamp'ın yolunu tuttu. Fransız ekibinde formayı kapan ve istikrarlı görüntüsü ile dikkat çeken genç oyuncu, hücuma yaptığı destek ve savunma performansıyla alkış topladı.

24 yaşındaki başarılı futbolcu, geçen sezon takımı küme düşmesine rağmen Ligue 1’de oldukça iyi bir performans gösterdi. 38 haftalık maratonun 36 maçında sahada olan Rebocho, yaptığı 8 asistle dikkat çekti. Portekizli yıldız, lig kupası ve Fransa Kupası’nda ise görev yaptığı 7 karşılaşmada, 4 kez gol pası verdi.

Portekiz'in alt yaş gruplarında forma giyen 24 yaşındaki futbolcu, henüz A Milli Takım formasını giyemedi. 1.71 boyundaki sol bekin piyasa değeri ise 6 milyon Euro.

Etiketler :