Beşiktaş'ın yeni yöneticisi: "Beşiktaş ile Bahçeşehir’in birleşmesine olumlu bakıyorum"

Beşiktaş'ın yeni yöneticisi: "Beşiktaş ile Bahçeşehir’in birleşmesine olumlu bakıyorum"

Bahçeşehir Basketbol’un eski yöneticisi, Beşiktaş Yönetim Kurulu’nun taze üyesi Hüseyin Yücel, Eurohoops’un sorularını yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - Bahçeşehir Üniversitesi İcra Kurulu Başkanı ve Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Basketbol’un 2018/19 transferleri için yaptığı imza töreni sonrası açıklamalarda bulundu.

Yücel, Beşiktaş Yönetim Kurulu’na seçilmesi, orada alacağı görev ve Bahçeşehir’le Beşiktaş arasında bir işbirliği ihtimali hakkında da şu sözleri söyledi:

“Beşiktaş Yönetim Kurulu’nda ne görev alacağım şu an belli değil. Ama basketbol şubesinde görev almayacağım belli. Orada zaten bir sponsor var, daha Bahçeşehir ilk yılında. Bahçeşehir Basketbol’un biraz daha oturması, yer edinmesi, kendini kanıtlaması gerekiyor. Ondan sonra ileride yapılabilecek işbirlikleri konuşulabilir. İlk etapta kulüplerin birleşmesi değil, belli işbirlikleri sağlamak önemli. En büyük hayalim Bahçeşehir – Beşiktaş maçında seyircilerin karışık oturup her iki tarafın da basketlerini alkışlamaları. Çok zor ama bunun yarısını bile yapsak devrim niteliğinde olur. Belki de diğer maçlara da yayılır.”

Son olarak birleşme ihtimali hakkında konuşan tecrübeli yönetici, Beşiktaş – Bahçeşehir birleşmesine olumlu baktığını belirtti ama henüz böyle bir ‘evlilik’ için erken olduğunu da vurguladı:

“Uzun vadede Beşiktaş’la Bahçeşehir’in birleşmesine çok olumlu bakıyorum. Kısa vadede, ilk etapta bu iş için bir “nişanlılık dönemi” gerekir. Nişanlılıktan sonra bir evlilik olabilir.” (Eurohoops/Yiğit Alp Kalkancı)

Etiketler :