Beşiktaş'la anlaştığı iddia edilen Adem Ljajic kimdir? İşte bilinmeyen tüm yönleri

Beşiktaş'la anlaştığı iddia edilen Adem Ljajic kimdir? İşte bilinmeyen tüm yönleri

Beşiktaş'ın transferde anlaşmaya vardığı iddia edilen Adem Ljajic kimdir? İşte tüm detaylar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta uzun süredir devam eden 10 numara arayışlarında siyah beyazlıların Torino'da forma giyen Adem Ljajic ile anlaştığı iddia edildi. A Spor'un haberine göre, siyah beyazlılar Adem Ljajic'in 1 yıllığına kiralanması konusunda Torino ile anlaştı. Bu gelişmelerin ardından siyah beyazlılar Adem Ljajic hakkında bilgi araştırmaya başladı. 

Adem Ljajic kimdir?

Sırbistan Milli Takımı'nda oynamasına rağmen Boşnak ve Müslüman olan Adem Ljajic, 2012 yılında Sırbistan Milli Takımı'nın oynadığı maçta Milli Marşı okumadığı için teknik direktör Mihajlovic tarafından milli takımdan uzaklaştırıldı. O dönem Sırbistan'daki Boşnak partileri de Ljajic'e verilen cezayı kınayarak, "Tanrımız bize kılavuzluk et. Sırp topraklarını ve Sırp ırkını refaha erdir." şeklinde manşetler atmıştı. 

Adem Ljajic ise o dönem bu yaşananlardan dolayı aldığı cezadan sonra "Bir daha asla Milli takımda oynamam." demişti. Ljajic, "Senelerdir Sırbistan'ı her yaş kategorisinde temsil ettim ve kimse benim marş söyleyip söylememe karışmıyordu." ifadelerini kullandı. 2014 yılında ise teknik direktör değişimiyle birlikte Drulovic göreve geldi ve milli maçlarda milli marş okuma zorunluluğu kaldırılınca Adem Ljajic yeniden Sırbistan Milli Takımı'na döndü. 
Adem Ljajic geçtiğimiz sezon Torino formasıyla 27 maçta 6 gol atarken, 10 asist yaptı. İtalya Kupası da dahil olmak üzere toplamda 28 maçta 6 gol ve 13 asistlik performans sergiledi. (Futbol Arena)

Etiketler :