Beşiktaş'la eşleşen kulüpte büyük sevinç

Beşiktaş'la eşleşen kulüpte büyük sevinç

Türkiye Kupası kura çekiminde Beşiktaş ile aynı gruba düşen Darıca'da büyük sevinç yaşandı.

Kura çekimini Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Kulübü fahri başkanı Şükrü Karabacak ile birlikte tesislerde izleyen Darıca G.B futbolcuları Beşiktaş ile eşleşmelerinin ardından sevinç çığlıkları attılar.

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Kulübü Onursal Başkanı Şükrü Karabacak konuyla alakalı olarak "Geçen sezon Türkiye şampiyonu olan, Türkiye futbol liginin şampiyonu Beşiktaş gibi Türkiyemizin çok güzide kulüplerinden birisiyle eşleşmiş olmak Darıcamız adına fevkalade sevindirici." dedi.

Darıca G.B Kalecisi Gökhan Köstereli ise "İlk önce gruplara kalmamız camiamıza hayırlı olsun. Gruplardaki tüm takımlara başarılar diliyorum. Beşiktaş'a gelince şunu söyleye bilirim. Tüm takım arkadaşlarım heyecanlı. Hepimiz o maçı bekliyoruz. Kime sorsanız aynısını der aynı şeyi der. Biz de Vodafone arenaya gideceğiz. Zaten Beşiktaş Şampiyonlar ligin de oynuyor. O sahaya çıkıp o oyuncularla oynamak bizim için çok güzel bir şey. Yani Vodafone arenaya çıkıp o sahayı göreceğiz. Beşiktaş Darıca'ya gelecek, Darıca stadı ful olacak. Herkes sevinçli, rüya gibi" dedi.

Darıca G.B takım kaptanı Sinan Turan "Gerçekten bakıldığında grup aşısından çok güzel bir grup. Beşiktaş'ın olması hem camia açısından, hem de bizim açımızdan güzel oldu. Türkiye'nin güzide takımlarından bir tanesi olan ve şu an Şampiyonlar liginde ülkemizi tanıtan Beşiktaş ile aynı sahada mücadele etmemiz bizim için de güzel olacak. Beşiktaş ile daha önceki yıllarda oynadığım takımlarda Beşiktaş'a karşı oynadım. Genç arkadaşlar açısından güzel ve heyecanı yüksek bir müsabaka olacak. Umarım sürprizi gerçekleştirir, Vodafone Arena'dan galip ayrılırız" dedi.