Beşiktaşlı eski oyuncular, dün gece UEFA Avrupa Ligi’nde ne yaptılar?

Beşiktaşlı eski oyuncular, dün gece UEFA Avrupa Ligi’nde ne yaptılar?

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu ilk ayağı, 7 karşılaşma ile sona erdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın eski oyuncularından Fernandes, Boyko ve Marcelo dün akşam UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele ettiler. İşte eski siyah beyazlı oyuncuların performansları...

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda gecenin dikkat çeken maçlarından biri Fransa'da oynandı. Beşiktaş'ın eski oyuncusu Manuel Fernandes, hat trick yaparak karşılaşmaya damgasını vurdu. Lokomotiv Moskova, Nice'i deplasmanda 3-2 yenerken Manuel Fernandes, kaydettiği 3 golle takımına galibiyeti getiren isim oldu.

AEK ile Dinamo Kiev arasında oynanan karşılaşmanın 80. dakikasında kaleci Boyko, sol çaprazdan ceza sahasına gelen ortada boşa çıkınca bu pozisyon golle sonuçlandı. İlk yarıda 2 kurtarış yapan ve ikinci yarının genelinde ise iyi performans sergileyen Boyko, 80. dakikada yediği golde de önemli bir hata yaptı. Karşılaşma 1-1 gollü beraberlikle sonuçlandı.

Olimpik Lyon ise dün evinde Villareal'i ağırladı, Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan eski siyah beyazlı oyuncu Marcelo Guedes karşılaşmanın tamamında forma giydi. Karşılaşma 3-1 Lyon'un üstünlüğü ile tamamlandı.

 

 

 

Etiketler :