Beşiktaşlı taraftarlardan UEFA ve FIFA'ya: "Türkiye Futbol Federasyonu, ülkede futbolda yaşanan terörizmi destekleme konusunda skandal bir..."

Beşiktaşlı taraftarlardan UEFA ve FIFA'ya: "Türkiye Futbol Federasyonu, ülkede futbolda yaşanan terörizmi destekleme konusunda skandal bir..."

Beşiktaşlı taraftarlar açıklanan skandal karar sonrası FIFA ve UEFA'ya bakın neler yazdı... İşte detaylar

Ajans Beşiktaş - Ziraat Türkiye Kupası rövanş karşılaşması olan Fenerbahçe - Beşiktaş maçında yaşanan olaylar sonrası federasyondan skandal karar çıktı. Maçın kaldığı yerden devam etmesi ve seyircisizi oynanması kararı siyah beyazlı taraftarların tepkisine sebep oldu.

Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren taraftarlar UEFA ve FIFA'ya tweetler yağdırdı. Yazılan tweetlerde, "Türkiye Futbol Federasyonu, ülkede futbolda yaşanan terörizmi destekleme konusunda skandal bir karar verdi. Gözlemci raporları göz ardı edildi ve ev sahibi bu kararla ödüllendirildi." ve "Beşiktaş ve Türk futbolunun sizin yardımınıza ihtiyacı var. Mevcut Türk Futbol Federasyonu, siyasi liderlerin arzu / etkiden arınmış kararlar alamıyor ve adil oyunu teşvik etmeye yönelik kuralları takip edemiyor." ifadeleri yer aldı. 

"Besiktas and Turkish soccer needs your help. Current Turkish Soccer Federation is unable to make decisions free of political leaders desire/influence and unable follow the rules that were set to promote fair play."

"Turkey Football Federation, gave a scandalous decision to support the terrorism experienced in football in the country. The observer reports were ignored and the home team was awarded with this decision."

 

Etiketler :