Beşiktaşlılar ne yaptı? Tosic'ten müthiş savunma...

Beşiktaşlılar ne yaptı? Tosic'ten müthiş savunma...

Milli Takım arası sona erdi. Siyah-beyazlı takımda forma giyen oyuncular ülkeleri adına mücadele ettiler.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takımdan Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup, Dusko Tosic, Matej Mitrovic ve devre arasında Beşiktaş'a gelecek olan Domagoj Vida takımlarında 90'ar dakika mücadele ettiler. İşte oyuncuların performansları;

Cenk Tosun karşılaşma boyunca 46 kez topla buluşurken, %73'lük pas isabet oranı yakaladı. 17 ikili mücadeleye giren Cenk, bunların 7 tanesini kazanabildi. Cenk Tosun, 6 hava topunun 3 tanesini alma başarısı gösterdi. Maç boyunca 2 şut çeken Cenk Tosun, bu 2 şutta, 2 gol atmayı başardı.

Bir diğer milli oyuncu Oğuzhan Özyakup 76 kez topla oynadı. %87.7'lik pas isabet oranı yakalayan Oğuzhan, 4 kez ikili mücadeleye girerken bunların sadece 1 tanesini kazanabildi. Oğuzhan kaleye 3 şut çekerken, 2 tanesi kaleyi buldu.

Hırvatistan'da Matej Mitrovic 66 kez topla oynadı. %88.7'lik pas isabet oranı ile oynayan Mitrovic, girdiği 4 ikili mücadelenin 3 tanesini, 4 hava topundan da 3 tanesini kazandı. Mitrovic 55/62 pas isabeti ile oynadı.

Devre arasında Beşiktaş'a gelecek olan Domagoj Vida, 25/29 pas isabet oranı ile oynadı ve %86'lık yüzde yakaladı. Vida maç boyunca 51 kez topla oynadı. Maç boyunca 4 kez ikili mücadeleye giren Vida, bunların hepsini kazandı. Ayrıca deneyimli stoper 2 uzaklaştırma ve 3 pas arası yaptı.

Sırbistan adına 90 dakika sahada kalan ve 63 kez topla buluşan Dusko Tosic, %73.2 pas isabet oranı ile oynadı. Maç boyunca 9 ikili mücadeleye giren Tosic, bunların 7 tanesini kazanmasını bildi. Tam 9 pas arası yapan Dusko Tosic, 2 kez uzaklaştırma yaptı.

Etiketler :