Beşiktaş'ta 3 yıldız gözden çıkarıldı

Beşiktaş'ta 3 yıldız gözden çıkarıldı

Transferde "Önce sat, sonra al" stratejisini izleyen Beşiktaş'ta gözler Quaresma, Pepe ve Vida'ya çevrildi.

Ajans Beşiktaş - Transferde kaynak arayışı içinde olan Beşiktaş tüm planlarını Quaresma-Pepe-Vida üçlüsü üzerine kurmaya başladı. Bu oyuncuların Dünya Kupası'nda gösterdiği performans nedeniyle umutlanan siyah-beyazlı yönetimin ciddi bir teklif gelmesi halinde Vida, Quaresma ve Pepe ile yollarını ayırabileceği iddia edildi.

Vida'nın daha genç olması nedeniyle satış konusunda önceliği 35 yaşındaki Pepe'den yana kullanmak isteyen yöneticiler son kararı oyunculara bırakacak. Siyah-beyazlılar takımda kalmak istemeleri durumunda üç oyuncuyu da kadrosunda tutacak.

Başkan Fikret Orman'ın verdiği talimat doğrultusunda kulübe teklif getirecek olan menajerlere öncelikle futbolcuların ikna edilmesi şartı getirildi. Siyah-beyazlı yönetim bu üçlüden ikisinin bonservisle satılması durumunda transferde tamamen farklı bir strateji izleyecek.

Bonservisi elinde olan isimleri tercih edecek olan Beşiktaş, deneyimli bir stoper, kaliteli bir 10 numara ve kendisini kanıtlamış bir santrfor takviyesiyle transfer dönemine damga vurmayı hedefliyor. Quaresma-Vida-Pepe üçlüsü takımda kalırsa siyah-beyazlılar, Negredo ve Vagner Love gibi gözden çıkarılan yabancı oyuncuları göndererek orta saha ve golcü transferi için bütçe oluşturacak.

Bu arada sağ bek konusunda da yoğun çalışma içinde olan yönetimin, Dünya Kupası bitene kadar bu bölge için transfer yapmayacağı aktarıldı. (Milliyet)

Etiketler :