Beşiktaş'ta Aboubakar ve Gökhan Töre'ye forma

Beşiktaş'ta Aboubakar ve Gökhan Töre'ye forma

Süper Lig’in 4. haftasında Gençlerbirliği ile Vodafone Park’ta karşılaşacak Beşiktaş hazırlıklarını tamamladı. Aboubakar ve Gökhan’la maça başlayacak olan Sergen Yalçın, Adem Ljajic ve Güven Yalçın’ı yedek soyunduracak.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in 4. haftasında Gençlerbirliği ile bugün Vodafone Park’ta karşılaşacak Beşiktaş dün akşam gerçekleştirdiği son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Futbolcular, idmana ısınma hareketleri, istasyon koşuları ve pas çalışmalarıyla başladı. Taktik programla devam eden antrenmanın çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdiği aktarıldı. Yeni transfer Rosier de siyah beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı. Oyuncular idmanın ardından tesislerde kampa girdi.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Gençlerbirliği maçında kadroda geniş çaplı rotasyon yapacak. Yalçın’ın, İttifak Holding Konyaspor’a geçen hafta deplasmanda 4-1 mağlup oldukları maçta büyük hatalar yapan Domagoj Vida’yı kulübeye çekerek, Francisco Montero’yu sahaya sürmesi bekleniyor.

Deneyimli hoca, Vincent Aboubakar, Gökhan Töre ve sakatlığı düzelen Atiba Hutchinson’a ilk 11’de forma verecek. Konyaspor maçındaki başarılı performanslarıyla dikkat çeken Aboubakar ve Gökhan’la maça başlayacak olan Sergen Yalçın, Adem Ljajic ve Güven Yalçın’ı yedek soyunduracak.

Souza kadroya giriyor

Kartal’da yeni transferlerden Josef de Souza ilk kez Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer alacak. Hafta başında FIFA üzerinden geçici lisans çıkarılan 31 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu fiziksel açıdan henüz yüzde 100 hazır olmadığı için yedek bekleyecek. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın, Josef’e ikinci yarıda şans tanıması bekleniyor. Deneyimli futbolcu lisansı olmadığı için Antalyaspor ve Konyaspor maçlarında görev yapamamıştı. (Skorer)

Etiketler :