Beşiktaş'ta Alex Teixeira seferberliği

Beşiktaş'ta Alex Teixeira seferberliği

Yıldız bir on numara almak isteyen Beşiktaş, son olarak Çin ekibi Jiangsu'da görev yapan, sezonun ikinci yarısından beri boşta olan Alex Teixeira için görüşmelerini sürdürüyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve kurmaylarının son günlerdeki tek gündemi transfer ... Bu anlamda çalışmalarını harıl harıl sürdüren Çebi ve ekibi, ilk etapta bir golcü transferi yapmayı hedefliyordu.

Diğer yandan da 10 numara arayışlarını sürdüren Siyah Beyazlılar'da gündeme daha önce 2016 yılında Shakhtar Donetsk'ten, Çin ekibi JS Suning'e 50 milyon Euro'ya transfer olan, son olarak Jiangsu'da görev yapan ve sezonun ikinci yarısından beri boşta olan Alex Teixeria gelmişti. Yaşanan son gelişmeler doğrultusunda Kara Kartal'ın, bonservisi elinde olan Brezilyalı yıldız ile görüşmelerini sürdürdüğü bilgisine ulaşıldı.

Talisca etkisi bekliyorlar

Ancak Beşiktaş Yönetimi, Çin'de yaklaşık olarak yıllık 18.5 milyon Euro kazanan 31 yaşındaki futbolcuyla pazarlıklarını sürdürüyor. Yeniden Avrupa'da görev yapmak istediğini belirten Teixeira için şartların sonuna kadar zorlanacağı belirtildi. Aynı zamanda Siyah-Beyazlılar'ın teknik ekibinin, Teixeira'nın, Anderson Talisca etkisi yaratacağı düşüncesinde ortak görüş belirttiği bildirildi.

Sergen Yalçın çok istiyor

Teknik direktör Sergen Yalçın, Teixeira'nın transferini özellikle istiyor. Yalçın ve ekibi, Brezilyalı futbolcunun Devler Ligi'nde takıma müthiş bir dinamizm getireceğini düşünüyor. Bu sebeplerden dolayı da Beşiktaş Yönetimi, 31 yaşındaki futbolcu için tüm imkanları zorlamaya hazır. (Fanatik)

Etiketler :