Beşiktaş'ta alkışlar genç Serdar Saatçı'ya

Beşiktaş'ta alkışlar genç Serdar Saatçı'ya

Kara Kartal'da Serdar Saatçı, 10. dakikada Beşiktaş lehine veriler korner kararında hakemi uyarıp, topun kendisinden çıktığını söyledi. Genç stoper, ilk yarının son anlarında da Larin'in golünde asisti yaptı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş teknik sorumlu Önder Karaveli, Dortmund maçında sahaya çıkan ilk 11'de 7 değişikliğe gitti. Karaveli, savunmada Necip'in yerine Rosier, Welinton´un yerine Serdar Saatçı, Montero’nun yerine Vida ve Umut Meraş´ın yerine Rıdvan Yılmaz´ı görevlendirdi. Orta alanda cezalı olan Josef ve Mehmet Topal´ın yerine Atiba ile Pjanic, hücum hattının sağında Kenan'a değil Rachid Ghezzal'e şans verildi. Bu sezon Süper Lig 'de 3., toplamda 4. kez sahaya çıkan Serdar, Kayserispor mücadelesinin henüz 10. dakikasında yaptığı hareketle büyük alkış topladı.

Hakem tebrik etti

Pjaniç'in kullandığı serbest vuruşta top genç oyuncuya çarpıp, auta gitti. Ancak hakem Ali Şansalan, korner kararı verdi. 18 yaşındaki stoper, topun kendisinden çıktığını söyledi ve Şansalan da onu ayrıca tebrik etti. Mükemmel bir Fair-Play örneği gösteren ve tribünlerin de hep destek verdiği Serdar, 45'te Larin'in attığı golde lig kariyerindeki ilk asistini yaptı. (Fanatik)