Beşiktaş’ta Atiba’nın durumu netlik kazandı

Beşiktaş’ta Atiba’nın durumu netlik kazandı

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Atiba ile 500 bin Euro’ya anlaşmaya varırken; tecrübeli futbolcunun antrenmanlara neden katılmadığı belli oldu.

Ajans Beşiktaş - Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, şu ana kadar sadece Alanyaspor’la sözleşmesi sona eren Fabrice N’Sakala’nın transferini açıkladı. İç transferde ise sözleşmesi biten Atiba ile görüşmeleri yürüten siyah-beyazlı yönetim, tecrübeli futbolcu ile 1 yıllık anlaşma için 500 bin Euro’ya anlaşma sağladı.

ATIBA’NIN NEDEN İDMANLARA KATILMADIĞI BELLİ OLDU…

37 yaşındaki futbolcu ile anlaşma sağlanmasına rağmen antrenmanlara katılmaması merak uyandırmıştı… Atiba’nın anlaşma yapılmasına rağmen idmanlara neden katılmadığı ise ortaya çıktı. Tecrübeli oyuncunun sözleşmenin detaylarıyla ilgili olarak avukatıyla görüşmeye gittiği ve bu yüzden bugün yapılan antrenmana katılmadığı öğrenildi.

WELINTON TRANSFERİNDE SON DURUM…

Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı ve karşılığında Alanyaspor’a Fatih Aksoy’u verdiği Welinton, dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde görüldü. Siyah-beyazlı yönetimin Brezilyalı futbolcu ile yaptığı görüşmeler sonunda garanti parası 550 bin Euro’ya düşürüldü. Tecrübeli futbolcuya ayrıca maç başı paralarla birlikte maaşının 800 bin Euro’ya tamamlanacağı sözü verildi. (Asist Analiz - Kartal Yiğit)

Etiketler :