Beşiktaş'ta Babel'den Türkiye rekoru ve kariyerinde ilk!

Beşiktaş'ta Babel'den Türkiye rekoru ve kariyerinde ilk!

Beşiktaş - Osmanlıspor maçında 3 gol birden atarak hat trick yapan Ryan Babel kariyerinde birçok anlamda siyah beyazlı formayla ilkleri yaşadı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig 16. haftasında sahasında Osmanlıspor'u ağırladı. Bu müsabakada siyah beyazlılarda gecenin yıldızı hat trick yapan Babel oldu. İlk yarıda 32. dakikada kilidi açan Hollandalı yıldız, 43. dakikada bu kez göğsüyle farkı 2'ye çıkardı. Ryan Babel 52. dakikada yine sahneye çıktı ve sağ çaprazdan açısı dar olmasına rağmen mükemmel bir gole imza attı. 

Beşiktaş - Osmanlıspor Ryan Babel'in golleri 

Süper Lig 16. haftasında Beşiktaş, Galatasaray'ın kaybettiği haftada Osmanlıspor'u ağırladı ve oyuna son derece istekli başladı. 32. dakikada sol kanattan Adriano'nun açtığı ortada ceza sahası içinde bomboş pozisyonundaki Babel kafayla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Hollandalı yıldız ayrıca Beşiktaş'ın Vodafone Park'taki 100. golünü de kaydetmiş oldu. Babel 43. dakikada bu kez takımının 2. golünü kaydetti. 

İkinci yarıda 53. dakikada hızlı gelişen Beşiktaş atağında sağ çaprazdan rakip savunmanın arkasına sarkan Babel, dar açıdan olmasına rağmen mükemmel bir gole imza attı ve takımını 3-0 öne geçirdi. 

Beşiktaş'ta Ryan Babel'in hat trick (3 gol) maçları

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana performansıyla teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçilmezlerinden biri olan Ryan Babel, Beşiktaş formasıyla Türkiye'deki kariyer rekorunu da egale etti. Beşiktaş formasıyla bu sezon 9. golüne ulaşan Babel, en son 2014/15 yılında Kasımpaşa'da bir sezonda toplamda 9 gol atmıştı. Hollandalı yıldız 1 gol daha atarsa Türkiye'deki kariyer rekorunu kıracak. 

Öte yandan Ryan Babel kariyerinde ilk kez Beşiktaş formasıyla hat trick yaptı. 

(Futbol Arena)

Etiketler :