Beşiktaş'ta bir devrin sonu geliyor! Emre Belözolğu, Oğuzhan'ı istedi

Beşiktaş'ta bir devrin sonu geliyor! Emre Belözolğu, Oğuzhan'ı istedi

Beşiktaş'ta, takımın yıldızlarından flaş bir isimle ocak ayında vedalaşılacak. Kartal'da yolların ayrılması planlanan o futbolcuya Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'in de ilgisi var. Transfer için Emre Belözoğlu da devreye girdi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 10 puan gerisinde kalan ve Şampiyonlar Ligi'nde henüz puanla tanışamayan Beşiktaş'ta, milli arada flaş gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlılarda, sürpriz isimlerle ocak ayında yollar ayrılabilir.

Yalçın'ın, bu futbolculara daha fazla dakika vermek istemediği ve kredisi tükenen oyuncuları oynatıp puan kayı yaşamak istemediği belirtildi.

Bu doğrultuda ocak ayında sürpriz ayrılıkların yaşanacağı Beşiktaş'ta, kesin olarak yolların ayrılacağı ilk futbolcu belli oldu.

9 YILLIK OĞUZHAN SERÜVENİ BİTİYOR!

Beşiktaş'a 2012 sezonunda İngiltere'nin Arsenal takımından gelen Oğuzhan Özyakup ile ocak ayında kesin olarak yollar ayrılıyor. Siyah beyazlıların 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında yaşadığı şampiyonlukta büyük katkısı olan milli futbolcunun, inişli çıkışlı performansı sonrası bu kararın alındığı ifade edildi.

2022'nin Haziran ayında sözleşmesi sona eren Oğuzhan'ın da yeteri kadar süre alamadığı düşüncesinde olduğu ve ayrılığa sıcak baktığı ifade edildi.

EMRE BELÖZOĞLU OĞUZHAN İLE GÖRÜŞTÜ!

Beşiktaş'tan ayrılacak olan Oğuzhan ile Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun görüşme yaptığı ve milli futbolcuya 'Bize gelmek ister misin?' dediği öğrenildi.

Futbolculuk döneminden Belözoğlu ile iyi ilişkileri bulunan Oğuzhan'ın da bu teklife olumlu yanıt verdiği ve siyah beyazlı kulüpten izin alarak devre arasında İstanbul temsilcisine imza atacağı ifade edildi.

Beşiktaş ile 3 Süper Lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası zaferi elde eden 29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 1.7 milyon Euro olarak belirlemiş durumda.

Bu sezon ise 8 maçta boy gösteren Oğuzhan, gol ya da asist katkısı sağlayamadı. Oğuzhan, 43 kez milli formayı terletirken 1 de gol attı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın, sezon içinde forma şansı verdiği ancak bu şansı yeterli şekilde kullanamayan isimleri ekibiyle birlikte belirlediği öğrenildi. (Sabah)