Beşiktaş'ta bir dönem daha kapanıyor! 

Beşiktaş'ta bir dönem daha kapanıyor! 

Beşiktaş'ta Pepe ve Ryan Babel'in ardından Ricardo Quaresma da ayrılık hazırlığına başladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş bir ayrılığa daha hazırlanıyor. Alacakları için FIFA'ya başvuran Ricardo Quaresma, siyah beyazlı takımdan ayrılarak Porto'ya transfer olmak için gün sayıyor.

Bir süre önce alacakları nedeniyle FIFA'ya başvuran Portekizli oyuncu kadro dışı bırakılmak istenmiş ancak son anda Antalya kampı kadrosuna dahil edilmişti. Yaşanan bu gelişme sonrası ayrılık fikrini ciddi olarak düşünmeye başlayan 35 yaşındaki futbolcu, Ocak ayı tamamlanmadan eski kulübü Porto'ya dönmeyi planlıyor.

Avukatı aracılığı ile Beşiktaş Yönetimi ile temasa geçen Quaresma, sözleşmesini karşılıklı feshederek bonservis bedelsiz ayrılmak istese de, siyah beyazlılar bu duruma sıcak bakmıyor. 

Porto'nun veya farklı bir kulübün resmi teklifini bekleyen transfer komitesi, yıldız oyuncudan bonservis geliri elde etmeye çalışacak. 

Bu durumun gerçekleşmemesi halinde sözleşme fesihi yeniden gündeme gelebilir. Tarafların anlaşamaması durumunda ise Quaresma sezon sonuna kadar siyah beyazlı formayı giymeye devam edecek.

Beşiktaş'ta 7. sezonunu geçiren 35 yaşındaki futbolcunun siyah beyazlılar ile 1.5 yıl daha kontratı bulunuyor. (NTV)

Etiketler :