Beşiktaş’ta Bruma olmadı; rota yeniden Bolasie!

Beşiktaş’ta Bruma olmadı; rota yeniden Bolasie!

Beşiktaş, PSV forması giyen eski Galatasaraylı Bruma’ya teklif yapsa da Portekizli futbolcu Olympiakos’a transfer oldu ve rota yeniden Bolasie’ye döndü.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala hareketli saatler yaşanıyor. Sol kanada transfer yapmak isteyen siyah-beyazlılar, PSV Eindhoven’da forma giyen eski Galatasaraylı Bruma’ya teklif götürdü.

ROTA YENİDEN KONGOLU’YA DÖNDÜ!

Portekizli futbolcu ile görüşen transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları’nın, Bruma'dan “Olympiakos ile anlaştım. Yunanistan’a gidip imza atacağım.” cevabını aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların bunun üzerine rotayı tekrar Everton forması giyen Yannick Bolasie’ye çevirdiği gelen haberler arasında... 

SERGEN YALÇIN BOLASIE’Yİ İSTİYOR!

31 yaşındaki forveti, teknik patron Sergen Yalçın’ın da özelikle istediği belirtildi. Demokratik Kongolu oyuncunun Everton ile olan sözleşmesini feshederek; Beşiktaş’a imza atması bekleniyor. Tecrübeli oyuncu, sol kanat bölgesinin yanı sıra santrfor olarak da forma giyebiliyor. (Asist Analiz - Kartal Yiğit)

Etiketler :